INDEX
FOTOKURS: Grunnkurs | Lyssetting | Workshop | Temakurs |
Photoshop | Hunde i fart og portrett
GALLERIER: Kursgalleri | Foto fra kurs | Produktgalleri
PRODUKTFOTO
OVERSETTELSE | TRANSLATION

Bestill et privatkurs bare for deg. Vi blir enige om innhold, dato og pris. Ta kontakt.

Fotokurs er vår spesialitet, og kunnskap om fotografering i studio, produktfoto og ute i naturen med ville dyr og fugler er vår kompetanse som vi gjerne deler med andre som kommer til våre fotokurs.

Privat fotokurs på en dag arrangeres kun etter avtale, og kan bestilles for en eller maks 4 personer. Velg kurs A, B, C, D, E, F, G eller H og vi blir enige om dato. Digital speilrefleks og pc kan du låne gratis av oss dersom du ikke har det selv.

Kurs A: Lær alle knotter, knapper og menyer som er nødvendig for å bruke kamera med manuelle innstillinger. Med vår metode og vårt utstyr lærer du raskt bruk av blender og lukker, lysmåler, Iso, fokussystemet og hvordan eksponere riktig samt bruk av histogram. Dette er basis for all kreativ fotografering ute og i studio.

Kurs B: Inneholder kurs A pluss grunnleggende Photoshop digital bildebehandling.

Kurs C: Inneholder kurs A pluss praktisk fotografering med makro og i landskap, og grunnleggende Photoshop digital bildebehandling.

Kurs D: Inneholder kurs A pluss praktisk fotografering med makro og i landskap, og fotografering av ville fugler og dyr fra kamuflasjetelt.

Kurs E: Inneholder kurs A pluss praktisk fotografering med makro og i landskap, og fotografering av ville fugler og dyr fra kamuflasjetelt. Vi avslutter dagen med grunnleggende Photoshop digital bildebehandling.

Kurs F: Inneholder kurs A pluss studiofotografering med grunnleggende opplæring i bruk av lys og utstyr i et studio og praktisk fotografering med modell inntil 2 timer. Fotografering i studio med modell gir mye kunnskaper om komposisjon og lys generelt, og en erfaren modell gjør dette til en morsom opplevelse når man kanskje for første gang jobber med en modell. Grunnleggende Photoshop er også en del av kurset.

Kurs G: Studiofotografering med grunnleggende opplæring i bruk av lys og utstyr i et studio og praktisk fotografering med modell inntil 3 timer. Det forutsettes at du kan bruke kamera på manuelle innstillinger. Fotografering i studio med modell gir mye kunnskaper om komposisjon og lys generelt, og en erfaren modell gjør dette til en morsom opplevelse når man kanskje for første gang jobber med en modell.

Kurs H: Tar du bilder for produktkataloger eller web sider kan vi lære deg teknikker som gir flotte bilder, og du får prøve utstyr som er nødvendig. Be om besøk eller ta en tur til oss. Vi avtaler program og gir en fast pris.

Vi lager også et kurs som inneholder det du ønsker. Be om tilbud.

For påmelding, send oss en mail: post@naturfotografen.com

Produkter du kan kjøpe når du er på kurs, se bilder: Produktgalleri

Email: post@naturfotografen.com